Privacy

Privacy

Disclaimer

Wij besteden veel aandacht en zorg aan onze website. Je mag de informatie op deze website kosteloos consulteren of voor persoonlijk gebruik downloaden en/of reproduceren. Voor alle andere doelen moet je vooraf schriftelijk toestemming vragen en de bron vermelden.

Privacy beleid

Automatische opslag van niet-persoonlijke gegevens

Tijdens een bezoek aan de site kunnen gegevens van niet-persoonlijke aard zoals het browsertype, het IP-adres, het platform en 'cookies' op de harde schijf van je computer geplaatst worden. Dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker.

Deze gegevens of de cookies worden niet gebruikt om het individueel surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Internet browsers laten toe dat je het gebruik van cookies verhindert, dat je een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat je de cookies nadien van je harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de help-functie van je internetbrowser.

Alle gegevens over surfgedrag kunnen herleid worden tot anonieme statistieken of logboeken. Ze worden echter in geen geval geanalyseerd op individueel of persoonlijk vlak. De gegevens worden ook niet doorgegeven aan andere organisaties.

Registratie van persoonsgegevens

We hechten veel belang aan de bescherming van je persoonlijke levenssfeer. Daarom gaan wij jouw gegevens alleen verwerken op een manier die conform is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR). De meeste informatie is op of via de website beschikbaar zonder dat je persoonsgegevens moet verstrekken.

Persoonsgegevens die wij verzamelen

Contactgegevens: Naam, adresgegevens, email, telefoonnummer. Indien je deelneemt aan een wedstrijd vragen wij ook je geboortedatum, om een correct klassement op te kunnen maken.

Waarvoor gebruiken wij deze persoonsgegevens?

Wij  verwerken de persoonsgegevens enkel voor het doeleinde waarvoor ze worden ingezameld en geven je gegevens niet door aan derden, tenzij in het kader van een sportorganisatie met het oog op publicatie van een resultatenlijst. We kunnen je persoonlijke gegevens ook gebruiken om je een informatieve nieuwsbrief te sturen. Je kan op elk moment verzoeken dat we stoppen met het sturen van communicatie, e-mails of andere correspondentie. Dit kan zonder motivering en gratis door bijvoorbeeld op de daartoe voorziene uitschrijflink te klikken, onderaan ieder e-mailbericht of door contact op te nemen via e-mail of telefonisch.

Een overzicht van onze verwerkingsactiviteiten

  • Versturen van een nieuwsbrief
  • Opmaken van deelnemers- en resultatenlijsten
  • Deze lijsten worden ter beschikking gesteld van de organisator, die ze op zijn website kan publiceren.

Hoe lang houden wij je persoonsgegevens bij?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan wat strikt noodzakelijk is om de doeleinden te realiseren die in deze privacyverklaring worden uiteengezet.

Op basis van de wet van 8 december 1992 verlenen wij je toegang tot de informatie die wij van je bijhouden. Je kan onjuiste gegevens steeds laten rechtzetten. Hiertoe kan je ons contacteren per e-mail via amos@marathons.be, via het telefoonnummer 0476/89.96.94

E-mail

De inhoud van e-mails en hun bijlage(n) zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien je niet de geadresseerde bent en je een e-mail per vergissing ontvangen hebt, gelieve dan de afzender onmiddellijk te verwittigen en het bericht vervolgens te verwijderen.

Elke e-mail heeft uitsluitend informatieve waarde en kan geen verbintenissen tot stand brengen.

 

Sponsors

cm-logo
Lotto
Vittel
logo De Lijn
logo Korim - kds
kinepolis
Provincie West-Vlaanderen
Etixx